Kumánia a facebook-on

Kisújszállás Debrecenben mutatkozott be

9. alkalommal rendezte meg a Városok Falvak Szövetsége tagtelepüléseinek bemutatkozó estjét a debreceni Tímár-házban. Korábbi alkalmakhoz hasonlóan ezúttal Kisújszállás mutatta be kulturális és turisztikai értékeit a rendezvényen. A város delegációja az előadások mellett helyi gasztronómiai értékekkel fogadta a vendégeket. Az este folyamán Kecze István polgármester Kisújszállás múltjáról, a város jelenéről és jövőbeni terveiről tartott előadást, majd Zámbori Péter ügyvezető ismertette meg az érdeklődőkkel az általa vezetett Kumánia Gyógyfürdőt. A város kulináris élvezetei között a Kumánia egyik gyöngyszemét, a gyógyászati részleget gyakorlatban is az érdeklődők elé tárta, ugyanis egyik masszőr kollégánk a rendezvény teljes ideje alatt menedzsermasszázzsal kényeztette a vendégeket, azok teljes megelégedésére.


SzobafoglalásElválasztó

Galéria

Helyi különlegességekHelyi különlegességek
Helyi különlegességekHelyi különlegességek
Helyi különlegességekHelyi különlegességek
Helyi különlegességekHelyi különlegességek
Helyi különlegességekHelyi különlegességek

Rólunk mondták

Elválasztó

„ 4*-os szállodákat is felülmúló környezet, kiszolgálás, éttermi választék, tisztaság! Visszajövünk! Köszönettel: T. Judit ”

A Kumániáról röviden

A Kumánia három az egyben – szálloda, fürdő és gyógyászat egyetlen komplexumban. A 2012-ben átadott komplexum egyre népszerűbb, 2015-ben a Hotel ***superior Kumániát a 3. legszebb hazai kishotelnek választották (a Travel Channel pályázatának közönségszavazói).

Elérhetőség

Hotel Kumánia ***superior - egész évben nyitva

Kumánia Gyógy- és Strandfürdő - egész évben nyitva
07:00-20:00-ig
Cím: 5310 Kisújszállás, Rákóczi u. 8-12.
E-mail: kumania@kumania.hu
Telefon: +36/59-88-77-11

Kumánia Gyógyfürdő Kft.
5310 Kisújszállás, Rákóczi út 8-12. Tel.: +36/59-88-77-10 E-mail: kumania@kumania.hu