Kumánia a facebook-on

Gyógyászat nyitása

Fokozatosan és korlátozott szolgáltatásokkal újra nyit a gyógyászati részleg
A Helyi Operatív Bizottság 2020. május 18-tól (hétfőtől) engedélyezi a Kumánia Gyógyfürdő Kft. a (1402 szakmakódú) fizioterápia járóbeteg szakrendelés, nem szakorvosi szolgáltatásainak, az ultrahang diagnosztikai járóbeteg szakrendelés, valamint az orvosi gyógymasszázs és iszapkezelés újraindítását. A csoportos kezeléseket a vonatkozó egészségügyi szabályok figyelembevételével lehet megtartani (például szárazföldi gyógytorna).
A Bizottság 2020. június 2-tól (keddtől) engedélyezi a pedikűr szépészeti szolgáltatás elindítását.
A Bizottság minden egészségügyi és gyógyászati szolgáltatás nyújtását az járványügyi protokoll betartásával és zsilipes beléptető rendszer működtetésével engedélyezi.
 
Mit is jelentenek a fenti sorok?
 
Szakrendeléseink közül várjuk – előzetesen telefonos – megkeresésüket a fizioterápia, az ultrahang diagnosztikai rendelésekre az 59-887-712-es telefonszámon.
 
Ortopédiai szakrendelésünk 2020. június 3-án kezdődik újra, tisztelettel kérjük, hogy előzetesen telefonon jelentkezzenek be betegeink!
 
Szakrendeléseinkre zsilipes beléptetést követően lehet bejutni az előírt protokollok szerint: azaz először telefonos konzultáció, majd ha szükséges, akkor személyes orvos-beteg találkozó révén. Szakrendeléseink és gyógyászati kezeléseink kizárólag szájmaszk használatával lehetségesek, lázas beteget nem fogadunk, s minden betegnek egy kérdőívet kell kitöltenie érkezéskor. Kérjük, hogy megérkezése után alaposan mosson kezet mosdónkban, csak ezután léphet be az orvosi rendelőbe!
 
Milyen szolgáltatásokat nyújtunk?
 
Szakrendeléseink mellett gyógymasszázst, fizioterápiás kezeléseket (elektromos, mágnesterápia, ultrahang) és szárazföldi gyógytornát vehetnek igénybe.
 
 
Mi az amit most nem vehetek igénybe, mert tiltja a rendelet?
 
Medencefürdő, súlyfürdő, tangentor, szénsavkád, víz alatti gyógytorna, négyrekeszes galván
 
 
Wellness és szépészeti kezelések
 
Wellness masszázsokra előzetes bejelentkezés alapján és korlátozott számban lehet jelentkezni, míg pedikűr szolgáltatásunkat 2020. június 2-tól vehetik igénybe az érdeklődők. Tájékoztatjuk Vendégeinket, hogy a Caracalla-kád szolgáltatásunk nem vehető igénybe.
 
 
A Kumánia Gyógyfürdő Kft. gyógyászati részlege nagyon örül annak, hogy újraindíthatja szolgáltatásait, habár még csak korlátozottan. Megkérjük kedves Vendégeinket, Betegeinket, hogy telefonos bejelentkezés nélkül ne érkezzenek a gyógyászatra, mert a szigorú protokoll miatt nem fogjuk tudni Önöket fogadni. Minden esetben először keressék munkatársainkat az 59-887-712-es telefonszámon.
 
Mindenkinek jó egészséget kívánunk!


SzobafoglalásElválasztó

Galéria

Kumánia Gyógyászat Kumánia Gyógyászat
Kumánia Gyógyászat Kumánia Gyógyászat
Kumánia Gyógyászat Kumánia Gyógyászat
Kumánia Gyógyászat Kumánia Gyógyászat
Kumánia Gyógyászat Kumánia Gyógyászat
Kumánia Gyógyászat Kumánia Gyógyászat

Rólunk mondták

Elválasztó

„ Kedves Hotel dolgozói! Köszönöm az itt kellemesen eltöltött időt, nagyon jó éreztem magam. Minden ismerősömnek fogom ajánlani Önöket, mivel a Hotel minden igényt kielégít. (P. Sándorné) ”

A Kumániáról röviden

A Kumánia három az egyben – szálloda, fürdő és gyógyászat egyetlen komplexumban. A 2012-ben átadott komplexum egyre népszerűbb, 2015-ben a Hotel ***superior Kumániát a 3. legszebb hazai kishotelnek választották (a Travel Channel pályázatának közönségszavazói).

Elérhetőség

Hotel Kumánia ***superior - egész évben nyitva

Kumánia Gyógy- és Strandfürdő - egész évben nyitva
07:00-20:00-ig
Cím: 5310 Kisújszállás, Rákóczi u. 8-12.
E-mail: kumania@kumania.hu
Telefon: +36/59-88-77-11

Kumánia Gyógyfürdő Kft.
5310 Kisújszállás, Rákóczi út 8-12. Tel.: +36/59-88-77-10 E-mail: kumania@kumania.hu