Kumánia a facebook-on

Orvosi szakbizottsági ülés

A Magyar Fürdőszövetség Orvosi Szakbizottsága október 5-én Kisújszálláson, a Kumánia Gyógyfürdőben tartotta szakmai ülését. A Dr. Czímer Éva Gréta bizottsági elnök által koordinált megbeszélésen többek között szó esett a nemzetközi balneológiai kutatásokról, a magyarországi fürdők orvosi hátteréről és jogi szabályozásáról, valamint a különböző törvények ellentmondásairól. A bizottsági ülésen felvetődött a gyógyászat és a medical welness kapcsolata, és az ezzel kapcsolatos orvos-szakmai, gazdasági és egészségturisztikai marketing kérdések. A szakbizottsági ülést követően Dr. Gyányi Margit, a Kumánia Gyógyfürdő orvos igazgatója és Zámbori Péter ügyvezető igazgató mutatta be a bizottsági tagoknak a létesítményt, amely gyógyszállóból, gyógyászatból és gyógyfürdőből áll.

SzobafoglalásElválasztó

Galéria

Kumánia Gyógyászat Kumánia Gyógyászat
Kumánia Gyógyászat Kumánia Gyógyászat
Kumánia Gyógyászat Kumánia Gyógyászat
Kumánia Gyógyászat Kumánia Gyógyászat
Kumánia Gyógyászat Kumánia Gyógyászat
Kumánia Gyógyászat Kumánia Gyógyászat

Rólunk mondták

Elválasztó

„ Nagyon jól éreztünk magunkat, mindennel tökéletesen meg voltunk elégedve. A személyzet kedves, és segítőkész. Az ételek ízletesek, külön megemlíteném a halászlét, tökéletese volt! A szoba és a tisztaság kifogástalan. A fürdő pedig csodás, pihentető volt. Remélem még visszatérünk! További jó munkát! Köszönjük! ”

A Kumániáról röviden

A Kumánia három az egyben – szálloda, fürdő és gyógyászat egyetlen komplexumban. A 2012-ben átadott komplexum egyre népszerűbb, 2015-ben a Hotel ***superior Kumániát a 3. legszebb hazai kishotelnek választották (a Travel Channel pályázatának közönségszavazói).

Elérhetőség

Hotel Kumánia ***superior - egész évben nyitva

Kumánia Gyógy- és Strandfürdő - egész évben nyitva
07:00-20:00-ig
Cím: 5310 Kisújszállás, Rákóczi u. 8-12.
E-mail: kumania@kumania.hu
Telefon: +36/59-88-77-11

Kumánia Gyógyfürdő Kft.
5310 Kisújszállás, Rákóczi út 8-12. Tel.: +36/59-88-77-10 E-mail: kumania@kumania.hu