Kumánia a facebook-on

Finn szaunák

A több ezer éves hagyománnyal rendelkező finn szaunák közül a Kumániában több is található. A beltéri kabinok mellett megtalálható a téli időszakban működő kültéri szauna is, amely különleges élményt nyújt a kültéri szaunapercek szerelmeseinek.

Mire jó a finn szauna? Szaunázás közben erősödik az immunrendszer, edződnek az érfalak – ezzel számos szív- és érrendszeri betegség előzhető meg. Az izzadással a szervezet megszabadul a méreganyagoktól, a fölösleges zsírsejtektől és ezáltal ellenállóbbá válik. A bőr fiatalodik, rugalmasabb lesz. A test mellett a lélek is felfrissül.
 
Hogyan szaunázzon? A finn szaunában 70–100 fok van, amelyet speciális kályhák biztosítanak. Egyszerre 10-15 percet javasolt benn tartózkodni, – az edzettségi szinttől függően. Szaunázás után, a legjobb hatás érdekében, zuhanyzás, merülőfürdő és relaxáció és ásványvíz fogyasztása javasolt.
 
Ha szeretné teljesebbé tenni a szaunázást, próbálja ki szaunaprogramjainkat is, vagy válasszon szaunabárunk kínálatából!
 

SzobafoglalásElválasztó

Galéria

Szaunavilág Szaunavilág
Szaunavilág Szaunavilág
Szaunavilág Szaunavilág
Szaunavilág Szaunavilág
Szaunavilág Szaunavilág
Szaunavilág Szaunavilág
Szaunavilág

Rólunk mondták

Elválasztó

„ Nagyon szépen köszönünk mindent. Nagyon kellemes időtöltésben volt részünk. Finomak voltak az ételek, a kiszolgálás és az emberek hozzáállása kifogástalan volt. Ajánlani fogom barátaimnak és ismerőseimnek, hogy látogassanak el Önökhöz. ( Sz. Éva) ”

A Kumániáról röviden

A Kumánia három az egyben – szálloda, fürdő és gyógyászat egyetlen komplexumban. A 2012-ben átadott komplexum egyre népszerűbb, 2015-ben a Hotel ***superior Kumániát a 3. legszebb hazai kishotelnek választották (a Travel Channel pályázatának közönségszavazói).

Elérhetőség

Hotel Kumánia ***superior - egész évben nyitva

Kumánia Gyógy- és Strandfürdő - egész évben nyitva
07:00-20:00-ig
Cím: 5310 Kisújszállás, Rákóczi u. 8-12.
E-mail: kumania@kumania.hu
Telefon: +36/59-88-77-11

Kumánia Gyógyfürdő Kft.
5310 Kisújszállás, Rákóczi út 8-12. Tel.: +36/59-88-77-10 E-mail: kumania@kumania.hu