Kumánia a facebook-on

Gözkabin

Az immunerősítés kiváló eszköze a gőzkabin használata. Míg a finn szaunákban csak a felöntésekkor válik párásabbá a levegő, az infraszunában az infravörös fény fejti ki jótékony hatását, addig a gőzkabinban maga a forró gőz segíti a felfrissülést.

A forró gőz kitágítja a pórusokat, így a méreganyagok a bőr mélyebb rétegeiből is gyorsabban távoznak. Az élmény fokozásához használja a kabinban található hideg vizes kifolyót, hűtse végtagjait hideg vízzel. A bőr puhábbá, hidratáltabbá válik és a test ellenállóbb lesz.

Különösen ajánlott kezdődő légúti megbetegedések (asztmatikus, hurutos jellegű megbetegedések) kezelésére. Erősíti a légutakat, csökkenti a légúti megbetegedések esélyét.

A gőzkabin homályos és csendes világa a léleknek is felemelő érzés. Így nem csak a teste, hanem a lelke is megújul a gőzfürdőben.

 

SzobafoglalásElválasztó

Galéria

Szaunavilág Szaunavilág
Szaunavilág Szaunavilág
Szaunavilág Szaunavilág
Szaunavilág Szaunavilág
Szaunavilág Szaunavilág
Szaunavilág Szaunavilág
Szaunavilág

Rólunk mondták

Elválasztó

„ 4*-os szállodákat is felülmúló környezet, kiszolgálás, éttermi választék, tisztaság! Visszajövünk! Köszönettel: T. Judit ”

A Kumániáról röviden

A Kumánia három az egyben – szálloda, fürdő és gyógyászat egyetlen komplexumban. A 2012-ben átadott komplexum egyre népszerűbb, 2015-ben a Hotel ***superior Kumániát a 3. legszebb hazai kishotelnek választották (a Travel Channel pályázatának közönségszavazói).

Elérhetőség

Hotel Kumánia ***superior - egész évben nyitva

Kumánia Gyógy- és Strandfürdő - egész évben nyitva
07:00-20:00-ig
Cím: 5310 Kisújszállás, Rákóczi u. 8-12.
E-mail: kumania@kumania.hu
Telefon: +36/59-88-77-11

Kumánia Gyógyfürdő Kft.
5310 Kisújszállás, Rákóczi út 8-12. Tel.: +36/59-88-77-10 E-mail: kumania@kumania.hu