Kumánia a facebook-on

Infraszaunák

Azoknak, akik nem bírják a finn szaunák melegét, vagy kevesebb idejük jut a feltöltődésre, ideális az infraszauna, amelyet a Kumánia Natúr és Relax Szaunavilágban is megtalál.

Miben más az infraszauna? A finn szaunához képest alacsonyabb a hőmérséklet, így azok is élvezhetik a szaunázás jótékony hatásait, akik nem bírják a száraz  finnszauna magas hőfokát. Az infraszaunában a környezet kevésbé melegszik fel, viszont a különleges vörös sugaraknak köszönhetően a test felhevül, ezáltal elérve a finn szaunákban tapasztalható jótékony hatásokat.  Hetente 2-3 alkalom után már jelentkezik a bőrszépítő, immunerősítő és relaxáló hatás. Az infraszaunázás után a hűtőfürdő és a pihenés ugyanúgy ajánlott.

Kúraszerűen is használható naponta, maximum 3-4 hétig, ebben az esetben kérje háziorvosának vagy szakorvosának tanácsát. 

SzobafoglalásElválasztó

Galéria

Szaunavilág Szaunavilág
Szaunavilág Szaunavilág
Szaunavilág Szaunavilág
Szaunavilág Szaunavilág
Szaunavilág Szaunavilág
Szaunavilág Szaunavilág
Szaunavilág

Rólunk mondták

Elválasztó

„ Nagyon szépen köszönünk mindent. Nagyon kellemes időtöltésben volt részünk. Finomak voltak az ételek, a kiszolgálás és az emberek hozzáállása kifogástalan volt. Ajánlani fogom barátaimnak és ismerőseimnek, hogy látogassanak el Önökhöz. ( Sz. Éva) ”

A Kumániáról röviden

A Kumánia három az egyben – szálloda, fürdő és gyógyászat egyetlen komplexumban. A 2012-ben átadott komplexum egyre népszerűbb, 2015-ben a Hotel ***superior Kumániát a 3. legszebb hazai kishotelnek választották (a Travel Channel pályázatának közönségszavazói).

Elérhetőség

Hotel Kumánia ***superior - egész évben nyitva

Kumánia Gyógy- és Strandfürdő - egész évben nyitva
07:00-20:00-ig
Cím: 5310 Kisújszállás, Rákóczi u. 8-12.
E-mail: kumania@kumania.hu
Telefon: +36/59-88-77-11

Kumánia Gyógyfürdő Kft.
5310 Kisújszállás, Rákóczi út 8-12. Tel.: +36/59-88-77-10 E-mail: kumania@kumania.hu