Kumánia a facebook-on

Szaunabár

Szeretné még teljesebbé tenni a szaunázását? Szereti a finn szaunát, de feldobná valamivel? A Kumánia Natúr és Relax Szaunavilág szaunabárjában mindent megtalál, amellyel igazi élménnyé teheti a szaunázást.

A szaunabárban számos aroma és bőrradír közül választhat. Ha a legteljesebb szaunázásra vágyik, ajánljuk szaunamézeinket, amelyek hidratálnak, fiatalítanak. Nem tudja pontosan, milyen aromára van szüksége? Kérdezze bátran szaunaőreinket, akik készséggel segítenek.
 
Aromáink
 
A szaunabár kínálata
 
Menta, levendula, citrom, eukaliptusz, nyírfa, Alaska(mentolos keverék), zöld tea, bambusz, csoki, citromfű
Szezonálisan változó aromáink közül választhatnak: gyümölcs, virág, fűszer, mentolos/mentás jellegű számos illat található szaunánkban. Vendégeink több, mint 30 féle illatból tudnak választani.
 
Bőrradírok a bőr felfrissítéséért
 
Borsmenta, citrus, levendula, rozmaring, eukaliptusz, tengeri sós, barnacukros
 
Szaunamézeink
 
Szereti a mézet? Ismeri jótékony hatásait, amelyekért évszázadok óta használják a gyógyításban? Miért ne használná a szaunázás kiegészítésére is! Ismerje meg a szauna mézkrémeket, amelyek már a Kumániában is elérhetőek. Válasszon a Kumánia Natúr és Relax Szaunavilág kínálatából, s tegye még teljesebbé a szaunázást!
 
A természet egyik nagy kincse a méz, amely nemcsak antibiotikum és gyulladáscsökkentő, hanem regeneráló hatású is. Megújítja a bőrt, ápolttá, puhává teszi azt. A méz kedvező hatásait a szaunázás során is használják. Ezek a különleges készítmények állaguknak köszönhetően nem folynak le a bőrről, miközben könnyen, vízzel is lemoshatóak. Ismerje meg kínálatunkat, tegye teljesebbé a szaunázást!
 
Mézek használata a szaunában: amikor bőre már felmelegedett és a pórusok megnyíltak, könnyed mozdulatokkal masszírozza bőrébe a mézet. Hagyja hatni, majd szaunázás után mossa le vízzel. A tartósabb hatás érdekében a lemosáskor tusfürdő használata nem ajánlott.

SzobafoglalásElválasztó

Galéria

Szaunavilág Szaunavilág
Szaunavilág Szaunavilág
Szaunavilág Szaunavilág
Szaunavilág Szaunavilág
Szaunavilág Szaunavilág
Szaunavilág Szaunavilág
Szaunavilág

Rólunk mondták

Elválasztó

„ Tisztelt Hotel Dolgozók! Régóta készültünk, végre sikerült! Nem tévedtünk. Messze vannak tőlünk, de megérte a fáradtságot. Mindennel elégedettek voltunk. az ellátás jó, a személyzet kiváló. Kedvességük utánzásra érett mindenhol!!! ”

A Kumániáról röviden

A Kumánia három az egyben – szálloda, fürdő és gyógyászat egyetlen komplexumban. A 2012-ben átadott komplexum egyre népszerűbb, 2015-ben a Hotel ***superior Kumániát a 3. legszebb hazai kishotelnek választották (a Travel Channel pályázatának közönségszavazói).

Elérhetőség

Hotel Kumánia ***superior - egész évben nyitva

Kumánia Gyógy- és Strandfürdő - egész évben nyitva
07:00-20:00-ig
Cím: 5310 Kisújszállás, Rákóczi u. 8-12.
E-mail: kumania@kumania.hu
Telefon: +36/59-88-77-11

Kumánia Gyógyfürdő Kft.
5310 Kisújszállás, Rákóczi út 8-12. Tel.: +36/59-88-77-10 E-mail: kumania@kumania.hu