Kumánia a facebook-on

Akadálymentesített szoba

Akadálymentesített szállodánk a mozgásukban korlátozott vendégeknek is biztosítja a kényelmes pihenést, gyógyulást. Számukra tágas lakosztályt kínálunk, ahol a fürdőszoba kialakítása is minden igényt kielégít. Folyosóinkon, az ajtóknál nincsenek küszöbök, a lépcsők mellett  a liftek szolgálják a biztonságos közlekedést. A többi szobához hasonlóan a tágas, akadálymentes szobák is minibárral, televízióval, légkondicionálóval és hajszárítóval felszereltek. A szobában Wifi-hálózaton keresztül ingyen internetezhet.

A Kumánia Gyógyfürdőben medencelift biztosítja a mozgáskorlátozottak fürdőzését.

Jöjjön el Kunország szívébe, ismerje meg a Kumániát!
 
Foglalja le szállását könnyen és gyorsan, on-line!

Virtuális séta akadálymentesített szobánkban:

 

SzobafoglalásElválasztó

Galéria

Rólunk mondták

Elválasztó

„ Nagyon jól éreztünk magunkat, mindennel tökéletesen meg voltunk elégedve. A személyzet kedves, és segítőkész. Az ételek ízletesek, külön megemlíteném a halászlét, tökéletese volt! A szoba és a tisztaság kifogástalan. A fürdő pedig csodás, pihentető volt. Remélem még visszatérünk! További jó munkát! Köszönjük! ”

A Kumániáról röviden

A Kumánia három az egyben – szálloda, fürdő és gyógyászat egyetlen komplexumban. A 2012-ben átadott komplexum egyre népszerűbb, 2015-ben a Hotel ***superior Kumániát a 3. legszebb hazai kishotelnek választották (a Travel Channel pályázatának közönségszavazói).

Elérhetőség

Hotel Kumánia ***superior - egész évben nyitva

Kumánia Gyógy- és Strandfürdő - egész évben nyitva
07:00-20:00-ig
Cím: 5310 Kisújszállás, Rákóczi u. 8-12.
E-mail: kumania@kumania.hu
Telefon: +36/59-88-77-11

Kumánia Gyógyfürdő Kft.
5310 Kisújszállás, Rákóczi út 8-12. Tel.: +36/59-88-77-10 E-mail: kumania@kumania.hu