Kumánia a facebook-on

Családi szoba

A Hotel Kumánia***superior kiemelt figyelmet fordít a családokra. Gyermekkel érkező vendégeink számára családi szobát kínálunk, hogy a nyaralás valóban kikapcsolódást jelentsen.
Mindkét emeletünkön elérhető családi szobánk – a két kétágyas szoba között belső ajtó van, így ki sem kell lépni a folyosóra, ha szeretné megnézni, mit csinál gyermeke. Kisgyermekekkel csecsemőkkel is várjuk vendégeinket. Nekik kiságyat, kiskádat és etetőszéket is biztosítunk.
Gyermekekkel érkező vendégeinknek állandó kedvezményeket biztosítunk (babaágy bekészítés, pótágy bekészítés, etetőszék bekészítés).

A szobák mindegyike légkondicionált, minibár és televízió is található bennük. A fürdőszoba zuhanyzóval, hajszárítóval felszerelt. Az első emeleten választható erkéllyel rendelkező szoba is. A kényelmes, kun motívumokat idéző ágyak variálhatóak, így dupla és különálló ágyként is használhatóak – az Önök igényeinek megfelelően. A szobában Wifi-hálózaton keresztül ingyen internetezhet.

Nemcsak a szállodában, a strandfürdőben is várjuk a gyermekes családokat. Hogy mivel? Kattintson ide, és megtalálja medencéinket és programjainkat!
 
Jöjjön el Kunország szívébe, ismerje meg a Kumániát!
 
Foglalja le szállását könnyen és gyorsan, on-line!

SzobafoglalásElválasztó

Galéria

Rólunk mondták

Elválasztó

„ Nagyon szépen köszönünk mindent. Nagyon kellemes időtöltésben volt részünk. Finomak voltak az ételek, a kiszolgálás és az emberek hozzáállása kifogástalan volt. Ajánlani fogom barátaimnak és ismerőseimnek, hogy látogassanak el Önökhöz. ( Sz. Éva) ”

A Kumániáról röviden

A Kumánia három az egyben – szálloda, fürdő és gyógyászat egyetlen komplexumban. A 2012-ben átadott komplexum egyre népszerűbb, 2015-ben a Hotel ***superior Kumániát a 3. legszebb hazai kishotelnek választották (a Travel Channel pályázatának közönségszavazói).

Elérhetőség

Hotel Kumánia ***superior - egész évben nyitva

Kumánia Gyógy- és Strandfürdő - egész évben nyitva
07:00-20:00-ig
Cím: 5310 Kisújszállás, Rákóczi u. 8-12.
E-mail: kumania@kumania.hu
Telefon: +36/59-88-77-11

Kumánia Gyógyfürdő Kft.
5310 Kisújszállás, Rákóczi út 8-12. Tel.: +36/59-88-77-10 E-mail: kumania@kumania.hu